↵ Tilbage til oversigt

Sponsorater

Vi støtter Esbjerg elitehold indenfor fodbold, håndbold og ikke mindste ishockey, som ligger vores hjerte nær. Sport er vigtigt for os og elitesport er vigtigt for byen - derfor støtter vi.

Vi støtter Esbjergs elitehold

Hos West Diesel brænder vi for ishockey. Og det er netop grunden til, at West Diesel er medejer og sponsor for Esbjerg Energy. 

Udover ishockey støtter vi også Esbjergs andre elitehold: EfB og Team Esbjerg.

Esbjerg Energy

West Diesel er stolt Maxi Partner og med i ejerkredsen af Esbjerg Energy, Esbjergs ishockeyhold i den bedste Danske ishockeyliga, "Metalligaen".

Da ishockeyklubben EFB Ishockey ikke længere kunne fortsætte, blev der stiftet et nyt selskab til at drive professionel ishockey i Esbjerg: Esbjerg Elite Ishockey A/S. West Diesel og syv andre virksomheder gik sammen selskabet i april 2013.

Esbjerg har vundet Danmarksmesterskabet 6 gange - senest i 2016 under navnet Esbjerg Energy.

Læs mere på www.esbjergenergy.dk

EfB

West Diesel er Bronze Partner i EfB - Esbjerg fodboldhold i Superligaen.

EfB har vundet 5 Danmarksmesterskaber - det seneste i 1979. I nyere tid er det bedste opnåede resultat bronze i 2004 og 2019. Derudover har klubben vundet 3 pokaltitler - den seneste i 2013.

Læs mere på www.efb.dk

West Diesel støtter Kræftens Bekæmpelse

West Diesel har igen i år valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse og deres arbejde mod den frygtelige sygdom. Alt for mange lader livet til denne og mange har haft en episode nær. Det forekommer meget naturligt at West Diesel støtter Kræftens Bekæmpelse gennem et fornyet erhvervspartnerskab.

Kontakt

Erling Sørensen

Adm. direktør

es@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 61