↵ Tilbage til oversigt

Få bedre drift med leje- og vibrationsmålinger

Få foretaget en vibrationsmåling så du kan lave forebyggende vedligehold når det passer dig.

Få et tilbud i dag

Det overblik målingen giver dig, gør dig i stand til at træffe en beslutning om der skal skiftes reservedele nu, eller det kan vente. Vi skal nok rådgive dig.

Hvad er vibrationsmålinger?

En vibrationsmåling eller frekvensmåling giver dig et her-og-nu-overblik over de roterende dele i dit anlæg, pumpe, generatoranlæg eller hvad du nu ellers ønsker at få målt. Vi kan måle på alt med lejer. 

Med den viden du får, kan du altså lave forebyggende vedligehold på dine maskiner når det passer dig. Du kan derved reducere unødvendige driftstop og reparationer, fordi du på forhånd kan udskifte defekte og slidte reservedele.

Hvordan kommer man i gang?

Du kan komme i gang allerede i dag med en startmåling, som fastlægger anlæggets nuværende tilstand og du får en fyldestgørende rapport.

Vi anbefaler at målingen gentages med jævne mellemrum, f.eks. årligt eller halvårlig. Ved gentagne målinger, får du overblik over lejernes udvikling.

Vi tilbyder

West Diesel elektromekanikere laver en grundig vibrationsmåling og herefter kan vi sammen finde frem til eventuelt slidte dele. Vores team af serviceteknikere står klar, hvis I har behov for hjælp når delene skal skiftes. 

Hvad hedder det?

Man siger kært barn har mange navne. Det gør sig også gældende her.

Vi har valgt at kalde det leje- og vibrationsmåling, men andre kalder det bl.a. frekvensanalyse eller frekvensmålinger, tilstandsmåling, tilstandanalyse eller tilstandsbaseret vedligehold.

Der er små forskellige i den egentlige betydning af navnene, men de bruges lidt i flæng. 

Det meste korrekte er nok i virkeligheden tilstandsmåling, fordi det handler om at skabe overblik over maskinens tilstand. Altså for at finde ud af hvilke reservedele der er slidte. Vi kalder det for lejemåling og vibrationsmåling, fordi det netop er disse to ting vi som oftest gør. Nemlig måler på kuglelejer eller rullelejer eller kigger på om der er vibrationer der ikke skal være til stede.

Lige meget hvad du kalder det, så forstår vi, hvad du snakker om.

Sådan gør vi

  1. Vi tilbyder vibrationsmåling som giver et her-og-nu-overblik over anlæggets tilstand.
  2. Du kan udskifte slidte dele på planlagte tidspunkter - vores team af elektromekanikere og serviceteknikere hjælper gerne.
  3. Gentag målingen halv- eller helårligt og se udviklingen på anlæggets reservedele. 

Kontakt

Grib telefonen og ring til os. Vi kommer gerne forbi til en snak om netop dit behov. Ring på 75 12 70 44 eller kontakt vores elektromekanikere herunder.

Rasmus Sørensen

Salgschef

rs@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 62

Tobias Søndergaard

Elektromekaniker

ts@westdiesel.dk
(+45) 28 11 72 96

Esben Søndergaard

Elektromekaniker

ets@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 64