↵ Tilbage til oversigt

John Deere

John Deere er én af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner. Men John Deere er også en af de førende inden for motorer til entreprenørbranchen og ikke mindst maritimt brug.

Se produkter

John Deere har produceret over 5 millioner dieselmotorer siden 1949

Motorer til skibsfart siden 1975

John Deere har siden 1975 specialiseret sig i dieselmotorer til skibsfart. Deres store erfaring fra landbrug- og entreprenørmaskiner kommer også til udtryk i deres fremdrivningsmotorer, som er stærke og robuste. Kombineret med lavt brændstofforbrug og nem vedligehold, så har du den perfekte motor til rigtig mange formål.

Generatoranlæg

West Diesel sælger og bygger hvert år mange generatoranlæg - både til marine og industri. Mange af disse anlæg er baseret på John Deeres motorer, da de opfylder alle kendte emissionskrav og fås fra 30 og helt op til 300 kVA.

Industrimotorer

Den viden og teknologi John Deere har opbygget gennem de sidste 70 år, får du nu gavn af, ved at købe deres industrimotorer. Hvert år producerer John Deere mere end 7 millioner motorer - og disse bruges blandt andet i stneknuseere, gaffeltrucks, luftkompressorer, læssere eller gulerodsoptagere.

Officiel importør

Danmark, Finland, Estland, Færøerne og Grønland.

Læs mere

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62

Erling Sørensen

Adm. direktør

[email protected]
+45 76 11 41 61