Om West Diesel

West Diesel blev etableret i 1994 i Esbjerg. Vi er en af de førende danske leverandører af dieselmotorer og generatoranlæg til skibsfart, fiskeri, offshore og industri.

Dieselmotorer og generatoranlæg til skibsfart, fiskeri, offshore (olie, gas, vind) og industri.

Vores kunder udgjorde i starten primært fiskeindustrien i Esbjerg. Fiskeriet forsvandt med tiden fra Esbjerg, men vi blev. Vi har stadig en tæt forbindelse til fiskeriet, men i dag er kunderne spredt ud i alle danske fiskerihavne.

Vi har løbende udviklet og udvidet vores forretning til at omfatte en lang række maritime kunder, herunder flere store rederier, foruden kunder inden for offshore olie og gas, vindmøllebranchen og industrien.

Vi er en velkonsolideret, økonomisk uafhængig virksomhed, der altid har haft sorte tal på bundlinjen. 

Certifikater

Vi er prækvalificeret som leverandør i henhold til Achilles Joint Qualification System (JQS), autoriseret af Søfartsstyrelsen til hejsemidler og lossegrej og autoriseret service partner for HMF og Heila marinekraner. 

Du finder alle vores certifikater her

Medarbejdere

Vores teknikere har baggrund som skibsmontører, smede, mekanikere og motorfolk. Vi har medarbejdere med stor viden og erfaring indenfor hydraulik og elektrisk erfaring. Vi løser opgaver både on- og offshore.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål omkring virksomheden, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Erling Sørensen eller salgschef Rasmus Sørensen.

Erling Sørensen

Adm. direktør

[email protected]
+45 76 11 41 61

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62