Service og Reparation

Vi har 30 års erfaring indenfor service, reparation og teknisk support når det gælder dit diesel generatoranlæg, motor, marine kran og mere. West Diesel hjælper dig hurtigt videre og sikre dig kvalitet. West Diesel udfører arbejdet rigtigt første gang.

Kontakt serviceafdelingen

Service af Diesel Motorer, Generatoranlæg til on og offshore applikationer, OEM-motorløsninger og mere

Danmarks Diesel serviceværksted

Vores montører udfører opgaver i Danmark, når det gælder installation, reparation og service af dieselmotorer, generatoranlæg og kraner til både marine og industrielle applikationer. Alle vores serviceteknikere er uddannet og erfaren indenfor hvert deres område såsom, elektromekaniker, skibsmontør, mekanikere. Vi har det nyeste special værktøjer og højt teknologiske diagnostiske værktøjer til at udfører arbejdet så godt som muligt. Vi tilbyder blandt andet også frekvensanalyse.

Læs mere om frekvensanalyse

 

Onshore og Offshore applikationer

Vi Servicere primært Diesel Motorer og Generatoranlæg til både industri, landbrug og Marine applikationer. Det er ofte vores egne mærker vi servicere dog kan vi sagtens servicere andre motormærker, kontakt os gerne og hør nærmere hvis du har en anden type motor end vi distribuere. 

På større overhalinger af motorer eller opbygning af generatoranlæg benytter vi vores Værksted Esbjerg hvor vi bla. fremstiller og producere vores egne motor-styringer med velkendte produkter fra ex. ComAp samt EHB electronics. Derudover kan vi teste generatoranlæg på vores testbænk hvor vi kan lave ”fullscale” test med elektronisk ”loadbank”.

Se vores mærker

 

On-site service worldwide

Vi tilbyder worldwide on-site teknisk service. Vores medarbejdere tager ud til kunder i både Danmark og resten af verden for at hjælpe med service, installationer, reparationer og vedligehold. Vi sejler gerne med undervejs, hvis det er nødvendigt, eller rykker ud til boreplatforme og havmøller, hvis der er brug for det.

Vores rejsemontører har en solid fagteknisk baggrund – oftest med flere års erfaring. De har alle de nødvendige uddannelser og certifikater til at arbejde globalt inden for skibsfart, offshore olie/gas og vindmøller.

Kontakt vores Serviceafdeling

Kontakt

Vores serviceafdeling og værksted har 24 timers døgnservice og er derfor altid klar.

Ronnie Bertelsen

Servicechef

[email protected]
+45 76 11 41 63