Service og Reparation

Vores serviceafdeling er din sikkerhed for, at der altid er hjælp at hente - uanset om det er en akut reparation eller planlagt service.

Kontakt serviceafdelingen

Vores serviceafdeling og værksted har 24 timers døgnservice – hvis uheldet skulle være ude.

Vi er altid klar

Vores serviceafdeling står altid klar med 24/7/365 service.

Vi har igennem vores reservedelsafdeling omgående adgang til mere end 25.000 reservedelsnumre.

Hvad der ikke er på hylden til omgående levering kan hurtigt anskaffes via vores netværk og samarbejdspartnere.

Vores teknikere har baggrund som skibsmontører, smede, mekanikere og motorfolk, og de har stor viden inden for blandt andet hydraulik samt elektrisk erfaring. Dette suppleret med uddannelse inden for elektronisk styring af motorer og kraner giver vores teknikere og montører en solid baggrund for at løse stort set alle opgaver offshore såvel som onshore.

Eget værksted

West Diesel har et stort værksted på vores adresse i Esbjerg.

Her kan vi foretage reparationer af alle typer motorer og øvrige tekniske anlæg, som vi har leveret til vores kunder.

Herudover kan vi reparere en lang række komponenter fra andre leverandører. Uanset hvem der har været din leverandør, vil vi gerne byde ind på en reparation eller opgradering af din motor eller anden type udstyr. Dette gælder såvel service som vedligehold og udskiftning.

På vort værksted råder vi over 10 T portalkran, samt eget dieselværksted hvor dieseludstyr til motorer kan testes og kalibreres.

Derudover kan vi teste generatoranlæg på vores testbænk hvor vi kan lave ”fullscale” test med elektronisk ”loadbank”.

Via vores elektromekaniske afdeling er vi i stand til at fremstille og producere vores egene styringer med velkendte produkter fra ex. ComAp samt EHB electronics.

Elektromekanisk afdeling

Vi har selv elektrikere og elektromekanikere i vores team. Det gør os i stand til at løse mange forskelligeartede opgaver i forbindelse med generatoranlæg og andre ting der kræver elektronisk indsigt.

Vi tilbyder blandt andet også frekvensanalyse - også kaldet lejemåling eller vibrationsmåling. Du kan læse mere om vores frekvensanalyse her.

On-site service worldwide

Vi tilbyder worldwide on-site teknisk service. Vores medarbejdere tager ud til kunder i både Danmark og resten af verden for at hjælpe med service, installationer, reparationer og vedligehold.

Vi sejler gerne med undervejs, hvis det er nødvendigt, eller rykker ud til boreplatforme og havmøller, hvis der er brug for det.

Vores rejsemontører har en solid fagteknisk baggrund – oftest med flere års erfaring. De har alle de nødvendige uddannelser og certifikater til at arbejde globalt inden for skibsfart, offshore olie/gas og vindmøller.

Vores montører udfører ligeledes opgaver i Danmark, når det gælder installation, reparation og service af dieselmotorer, generatoranlæg og kraner til både marine og industrielle applikationer. Her er vore moderne og veludrustede servicevogne altid klar med det krævede værktøj samt reservedele.

Kontakt

Vores serviceafdeling og værksted har 24 timers døgnservice og er derfor altid klar.

Ronnie Bertelsen

Servicechef

[email protected]
+45 76 11 41 63