Reservedele

West Diesel leverer nye og istandsatte reservedele og komponenter til en lang række motortyper, generatorer og andre maritime og industrielle anlæg.

Bestil reservedele

Vores reservedelsafdeling har 24 timers service – og vi tilstræber altid hurtigst mulig levering.

Undgå lange nedbrud

Før eller siden oplever man at mangle en kritisk komponent, som skal erstattes hurtigst muligt.

West Diesel leverer reservedele og komponenter til en lang række motortyper, generatorer og andre maritime og industrielle anlæg. West Diesel kan altid levere en kvalitetsreservedel til erstatning for den originale – hvad enten det er den samme komponent eller en fuldgyldig erstatning.

Vi leverer til alle mærker

Vi leverer reservedele til både de motorer, vi selv forhandler, men også til andre fabrikater. Vi stræber efter at have alle vigtige dele på lager, så vi kan levere så hurtigt som overhovedet muligt. Vi kan derfor også tilbyde at være lager for dig - kontakt os, hvis du ønsker at vi skal være dit reservedelslager.

Billige reservedele

Vi har rigtig gode priser på nye reservedele, men du kan spare yderligere ved at vælge renoverede dele. Der er typisk 30-40 % at spare i forhold til nye. Derudover vil der også være penge at spare, hvis du bestiller dine reservedele i god tid - i stedet for at vente til skaden er sket.

Vi tester alle dele

Alle reservedele bliver naturligvis testet i vores serviceafdeling, inden de bliver sendt til kunderne.

Kontakt

Få en pris på reservedele med det samme. Kontakt vores reservedelsafdeling - de sidder klar ved telefonen eller på mail.

Hans Peter Holm

Reservedele

[email protected]
+45 76 11 41 65