Reservedele

Vi er distributør af originale reservedele til et bredt udvalg af diesel motorer og generatoranlæg der anvendes både inden for industri og marine. Vores sortiment inkluderer mærker som John Deere, Mitsubishi, MAN, Stamford og mange flere.

Bestil reservedele

Vores Reservedele er altid kvalitetssikret der giver dig den bedste pålidelighed og ro i maven over du har de mest optimale komponenter i din maskine

Køb Dine motor reservedele hos West Diesel

West Diesel er distributør af anerkendte motor- og generatormærker såsom John Deere, Mitsubishi, MAN og Stamford til både industrielle og maritime anvendelser. Vi leverer originale reservedele til alle vores mærker, som vi er distributører for. Se alle de mærker, vi distribuerer, nedenfor. Kan du ikke finde dit motorbrand? Kontakt os, og lad os undersøge, om vi kan finde en løsning til dig.

Se vores Mærker

Stort lager af reservedele til hurtig levering

Vi har ofte de nødvendige reservedele på lager, da vi forstår vigtigheden af, at vores kunder kan komme hurtigt videre. Derfor er West Diesel altid klar til at assistere i nødsituationer og sikre hurtig ekspedition. Med vores 2000 m2 lager af reservedele og udskiftningsmotorer er vi klar til at hjælpe dig med at komme videre, hvis du oplever nedbrud. 


Kontakt Reservedelsafdelingen

Kontakt

Vil du have pris på reservedele? Kontakt vores reservedelsafdeling - de sidder klar ved telefonen og på mail

René Berntsen

Parts and Aftersales Manager

[email protected]
+45 76 11 41 58

Hans Peter Holm

Reservedele

[email protected]
+45 76 11 41 65