↵ Tilbage til oversigt

Nanni Diesel

Nanni Diesel er én af verdens tre største mærker inden for indenbords fremdrivningsmotorer. West Diesel er autoriseret importør af Nanni Diesel i Danmark og Grønland siden 1. januar 2017.

Se produkter

Nanni Diesel baserer deres motorløsninger på kendte mærker som Kubota og John Deere

Bredt motorprogram

Nanni Diesel udbyder et bredt program af fremdrivningsmotorer fra 10 til 1900 HK. Derudover producerer de også generatoranlæg fra 3,5 kW helt op til 500 kW. Med andre ord, så er der stor sandsynlighed for, at vi kan finde præcis den Nanni du har brug for. Alle reservedele til Nanni Diesel kan købes på vores webshop.

Næsten plug and play

Der er mange fordele ved at vælge Nanni. Udover at det er utroligt pålidelige motorer, så er de også kendte for at levere det tætteste du kommer på en plug-and-play løsning. De har simpelthen formået at simplificere hele den process det er at udskifte en motor.

SOLAS - Sikkerhed på havet

Nanni designer, producerer og distribuerer en komplet gruppe af fremdriftsmotorer fra 29-140 HK og fra 205-320 HK i henhold til SOLAS krav. 

SOLAS standarderne sikrer at minimumskravene for sikkerhed opretholdes hvad angår konstruktion, udstyr og driften af produkterne. 

Læs mere omkring Nannis fokus på SOLAS i produktguiden

Officiel importør

Danmark og Grønland.

Læs mere

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62