↵ Tilbage til oversigt

Visa

Visa er en italiensk producent af generatoranlæg og andre strømløsninger.

Se produkter

Visa er grundlagt i 1960 og producerer årligt ca. 5000 generatoranlæg

Konstant vækst

Visa har været i konstant vækst siden 1960. Idag tæller virksomheden mere end 280 ansatte og Visas produkter sælges i mere end 60 lande. Alle produkter udvikles og produceres på Visas 5 fabrikker i Italien - et samlet areal på 45.000 m2.

Visa generatoranlæg er pålidelige og gennemtænkte anlæg som bare virker. 

Visa - Høj kvalitets generatoranlæg

Visa er en af Italiens ledende virksomheder indenfor genets og power stations. På nuværende tidspunkt er Visa præsenteret i mere end 60 forskellige lande og er kendte for deres høje stan-dard, kvalitet og teknologi. Generatoranlæggene spænder fra 9.0 til 3.000 kVA. Alle diesel gene-ratorer er produceret i Italien og kan i langt de fleste tilfælde klare de mest komplekse projekter. Lad os hjælpe dig med at sammensætte det rigtige anlæg til netop dine krav og specifikationer.

West Diesel samarbejde med VISA

West Diesel vælger kun generatoranlæg af højeste kvalitet, derfor har vi hos West Diesel valgt at samarbejde med det anerkendte mærke Onis Visa. Generatoranlæg fra Onis Visa findes i mange effekter og kan kører i rigtig mange driftstimer, med stor mulighed for tilpasninger. Der er flere hundrede modeller at vælge i mellem - og vi har altid nogle modeller på lager til hurtig levering. Forskellige projekter kræver forskellige løsninger, så kontakt os og lad os finde netop det generatoranlæg der passer til dit projekt.

Forhandler

Danmark, Færøerne og Grønland.

Læs mere

Produkter

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62