↵ Tilbage til oversigt

1000-2000 kVA Mitsubishi Generator

Se vores udvalg af Mitsubishi 1000-2000 kVA generatorer, drevet af den robuste Mitsubishi S12R motor. Vores generatorer er designet til at levere kompromisløs ydeevne og pålidelighed, hvilket gør dem til det ideelle valg til en lang række applikationer.

Contact us

Oplev den uovertrufne kraft fra Mitsubishi 1000-2000 kVA generatorer hos West Diesel. Udstyret med den robuste S12R-motor leverer vores generatorer førsteklasses ydeevne til forskellige industrier

Mitsubishi 1000-2000 kVA - S12R

Vores Mitsubishi-generatorer i 1000-2000 kVA-området henvender sig til forskellige industrier, herunder datacentre, produktionsanlæg, hospitaler, store kommercielle komplekser og meget mere. Regn med, at vores generatorer leverer problemfri strømbackup og sikrer uafbrudt drift for kritiske systemer.

Kontakt os

Fordele ved Mitsubishi Generatorer: Effektivitet møder holdbarhed

Med Mitsubishis banebrydende teknologi tilbyder vores generatorer enestående brændstofeffektivitet, reducerede emissioner og enestående holdbarhed. Oplev ro i sindet ved at vide, at du har en pålidelig strømløsning, der kan modstå de hårdeste udfordringer.

Kontakt os

Service og reservedele: Pålidelig support

Hos West Diesel prioriterer vi kundetilfredshed og står ved vores forpligtelse til fremragende service. Vi leverer ægte reservedele og ekspertsupport, der sikrer, at din Mitsubishi-generator fungerer med topydelse gennem hele dens levetid.

Kontakt os

Kontakt os: Din Generator Forhandler

For mere information om vores Mitsubishi 1000-2000 kVA generator-program, eller hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte West Diesel. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte strømløsning til dine specifikke behov.

Kontakt os

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62

Asger L Hansen

Area Sales Manager

[email protected]
+45 76 11 41 67