Stigende efterspørgsel får West Diesel til at opruste

West Diesel Engineering A/S i Esbjerg oplever for tiden stigende efterspørgsel og ansætter derfor en ny elektromekaniker til elafdelingen.

Den stigende arbejdsmængde betyder, at West Diesel pr. 1 december har ansat Uffe Hvid Olesen som ny elektromekaniker

Den stigende arbejdsmængde betyder, at West Diesel pr. 1 december har ansat Uffe Hvid Olesen som ny elektromekaniker. Han kommer fra et lignende job hos Esbjerg Elektroservice, hvor han har været siden 2005.

”Uffe er en utrolig rar og dygtig fyr, som flere af vores medarbejdere kender fra tidligere. Det er glædeligt at vi nu kan styrke vores elafdeling med den helt rette profil”, siger Salgschef Rasmus Sørensen.

Uffe Hvid Olesen skal blandt andet arbejde med generatoranlæg også de elektronisk styrede dieselmotorer fra John Deere og Nanni Diesel, inden de afsenders til kunderne. Med udvidelsen af elafdelingen kan vi nu også tilbyde leje- og vibrationsmåling.

Stigning i salg

I hele 2016 har West Diesel set en stigning i salget af generatoranlæg og elektriske komponenter. Det er både traditionelle anlæg, men også havneanlæg og nødstrømsanlæg. Udover generatoranlæg ses også en klar stigning i forespørgsler på elregulering og styringsteknik.

”Vi sælger til mange forskellige brancher, men generelt må vi sige at fiskeriet har været stærkt i år. Fiskerne har travlt og de har brug for hurtig assistance når uheldet er ude”, fortæller Rasmus Sørensen.

”Vores John Deere motorer er alle elektroniske, så det er glædeligt, at vi nu kan styrke vores indsats på dette område”, slutter han.