West Diesel indgår samarbejde med MAN

West Diesel A/S er officielt blevet forhandler / servicecenter for MAN high-speed marine motorer og reservedele for Danmark, Færøerne og Grønland.

MAN motorerne er meget anerkendte for deres høje ydelser og kombineret med motorernes lave vægt gør det, at motorerne særdeles attraktive i alle typer skibe. Ydermere har MAN deres eget design samt produktprogram indenfor kommende IMO-3 emissionskrav, hvilket er meget kompakt og yderst anvendeligt hvor pladsen er minimal.

Med MAN highspeed motorer i West Diesel A/S produktportefølje, er vi stolte over at kunne præstere et fuldt marine motorprogram i high/medium speed i alle motoreffekter til fremdrivning, generator- og nødstrømsanlæg til hele flåden af forskellige typer skibe.

Med disse løsninger i vores program gør det os endnu stærkere i forhold til de forespørgsler og løsninger vi kan tilbyde vores nye, som eksisterende kunder”. Udtaler direktør Erling Sørensen.

West Diesel AS har i mange år været bredt repræsenteret på John Deere og Mitsubishi motorer til handels- og fiskeriflåden. West Diesels store know how og erfaring har da også gjort det nye samarbejde med MAN til et naturligt led i strategien om udvidelse af et - i forvejen stærkt – motorprogram.

Servicepersonalet hos West Diesel A/S glæder sig over den nye forhandling og personalet har alle kompetencerne, samt interessen, til at imødekomme alle individuelle opgaver i forbindelse med det nye MAN samarbejde.

MAN har valgt West Diesel, som dedikeret dansk marine forhandler til at varetage salg og service af high-speed motorerne i Danmark, hvilket er en opgave vi har taget imod med stor ydmyghed.