↵ Tilbage til oversigt

Bedste Industrimotor 2021

Årets Bedste industri motor 2021 er John Deere 18.0L. West Diesel, som er din autoriseret forhandler indenfor John Deere og står klar til at hjælpe med din næste diesel motor.

John Deere er netop blevet tildelt prisen for verdens bedste industri motor i 2021. Prisen går til 18.0 liters industrimotor, som vi hos West Diesel er meget stolte af at kunne præsentere i vores sortiment. Motoren bliver bygget til marine på et senere tidspunkt.

Bedste industrimotor 2021

Årets bedste Industrimotor i 2021 er en John Deere! Vinderen er en 18.0 L diesel motor og denne kan du få fingrene i hos West Diesel. John Deere motoren der er kåret til verdens bedste industri diesel motor giver dig utrolig mange fordele. Motoren er bygget til dine behov og krav, hvilket gør denne motor til det mest optimale valg.

Interreseret i den eller nogen af de andre modeller indenfor john Deere så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig frem til den bedste løsning til din næste diesel motor. Kigger du efter en anden motor model? Hos West Diesel tilbyder vi selvfølgelig mange andre modeller indenfor John Deere, som er ligeså anerkendelsesværdig som årets bedste industrimotor.

Årets diesel motor 2021

West Diesel introducere årets bedste Diesel motor fra John Deere. Årets diesel 2021 er industrimotoren fra John Deere 18.0L. Årets Diesel-pris kommer hjem 15 år efter dåben. John Deere PowerTech Plus 6090 blev tildelt første gang i 2006. Vinderen hedder nu 18.0L, det er den naturlige udvikling af den 13,6-liter, der blev afsløret i Vegas i 2017, og optager tronen til Deere.

Årets diesel 2021 er John Deere for anden gang

Tildelingen af ​​prisen til John Deere 18.0L, dette er noget vi værdsætter højt hos West Diesel og er stolte over at have John Deere i vores sortiment! Faktisk har Deere opnået en høj status indenfor marine verdenen også og er blevet langt mere anerkendt de seneste år til marine applikationer. John Deere slår konkurrenter såsom Deutz, FPT Industrial, den forsvarende mester, scorede endda et hattrick (Samoter 2008 og 2014, Conexpo og Samoter 2020, priser suspenderet på grund af pandemiske begrænsninger). På den anden side kan det ses, at både kompakte og mellemstore motorer er jævnt repræsenteret. De to motorstørrelser, der er mest populære med Diesel of the Year-juryen, er mellem 9 og 16 liter i den øverste sektion af området og mellem 2,9 og 3,4 liter i sektionen med lav indgang.

Vinder på teknologi og pålidelighed

«18.0L-motoren er designet til John Deere-kunder overalt i verden. Kundeværdien er den drivende faktor i vores Smart Industrial-strategi. Dette er ikke teknologi for teknologiens skyld - det udvikler smartere værktøjer, der betaler tilbage kundens investering med solide økonomiske afkast i løbet af produktets levetid. Vi udnyttede analyseledede designstrategier for både 13.6L-motoren og den nye 18.0L-motor, der blev annonceret i 2020. Avanceret modellering giver os mulighed for at definere og optimere motorundersystemer for at opnå ydelseskrav, der bestemmes af globale kundebehov. Disse kundebehov vil fortsat være de primære drivkræfter for næste generations motordesign, hvilket vil resultere i motorer, der tilbyder optimerede og enklere systemer, mens de imødekommer krav til effekt og pålidelighed. »

Interesseret i årets bedste motor fra John Deere? Køb nu hos West Diesel, som er din autoriseret forhandler indenfor John Deere og står klar til at hjælpe med din næste diesel motor.

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62

Erling Sørensen

Adm. direktør

[email protected]
+45 76 11 41 61