↵ Tilbage til oversigt

Laseropretning

Laseropretning sikrer optimal drift, minimal slid og besparelser på strøm og reservedele

Korrekt opretning reducerer slid og uplanlagte driftsstop

Opretning af aksler med laser

Vores laseropretningsudstyr gør det muligt for os at lave opretning af aksler på blandt andet motorer, maskiner og pumper. 

Vores udstyr er præcisionsværktøj, fordi selv få milimeter kan være afgørende. Vi bruger kun det bedste udstyr, fra det tyske kvalitetsmærke Prüftechnik, som gør det muligt for os at lave opretning hurtigt og præcist.

Hurtige besparelser

Få milimeters forskel i vinklen mellem akslerne er nok til at øge elforbrug og slide unødvendigt på lejer og aksler. Unødigt slid øger naturligvis risikoen for nedbrud. Selv få graders unøjagtighed kan øget elforbrug og slid med flere procent.

Ved at gøre brug af præcisionopretning med laser, kan vi reducere elforbrug og slid. Og udgiften til opretning er hurtigt tjent hjem igen, ved følgende reduktion i udgifterne på reservedele og strømforbrug.

Altid fuld overblik

Når vi laver en opretning, eller en indledende vibrationsmåling, så får du som kunde altid en afsluttende rapport, der fortæller præcis hvad vi har lavet. Det giver dig et godt overblik og er samtidig et arbejdsværktøj til at vi kan rådgive dig bedst muligt om dit anlæg.

Vi anbefaler at man regelmæssigt kontrollerer sine anlæg, for at sikre optimal drift og vedligehold. 

Kontakt

Kontakt os helt uforpligtende for at få en snak om netop dit behov. Vi rådgiver gerne og kommer gerne med et tilbud som du kan forholde dig til.

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62