↵ Tilbage til oversigt

Marine Motor Service og Reparation

Marine Motor Service og Reparation indenfor marine og maritime projekter hos West Diesel. Vi servicere diesel motorer, generatoranlæg og marine kraner mm.

Vi har mere end 25 års erfaring og er en af de førende danske leverandører inden for skibsfart, fiskeri, offshore og industri. Vi har opnået dette, da vi altid sætter baren højt. Vi står til din rådighed, når det kommer til service af diesel motorer, generatorer, marine kraner og meget mere.

Marine Service og Reparation

West Diesel er vestkystens skibs-reparation og service værksted i Esbjerg. Vi udfører maritime/marine service og reparation i vores værksted i Esbjerg. Vi servicerer stort set alle mærker indenfor den maritime sektor og kan være behjælpelig med langt de fleste projekter indenfor marine og offshore. Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan finde den bedste løsning til dit projekt. Eller læs videre og se hvad vi kan hjælpe med herunder

Kontakt os

Skibs-reparation og service

West Diesel er dit maritime service værksted i Esbjerg, til dig der har brug for at komme hurtig videre. West Diesel har igennem 25 år været skibsejernes værksted, hvor det både er muligt at handle sig til en pålidelige motor, samt få udført reparation og vedligehold af din motor af vores erfarne medarbejdere. West Diesel er kendt for at gøre arbejdet rigtigt første gang. Vi sikrer dig ro i maven og et pålideligt motorrum. Med vores professionelle og erfarne medarbejdere er du i sikre hænder, Hvis der er behov for reparation eller rutinemæssig service, så er vi klar til at servicere/ reparerer eller vedligeholde 24/7/365

Vi servicerer f.eks. marine motorer, generatoranlæg, marine gear, marine kraner, wirespil og flere. 

Kontakt os

Marine Reservedele

West Diesel leverer nye og istandsatte reservedele og komponenter til en lang række motortyper, generatorer og andre maritime og industrielle anlæg. Vi leverer reservedele til både de motorer, vi selv forhandler, men også til andre fabrikater. Vi stræber efter at have alle vigtige dele på lager, så vi kan levere så hurtigt som overhovedet muligt. Vi kan derfor også tilbyde at være lager for dig - kontakt os, hvis du ønsker at vi skal være dit reservedelslager.

Vi imødekommer fiskernes og alle andre skibsejeres høje krav. Vi bruger kun originale reservedele når vi servicerer, vedligeholder eller reparere. Dette resulterer i den højst mulige kvalitet og pålidelighed fra motorrummet.

Kontakt os

Marine motor Service/ reparation

Vi hos West Diesel er erfarne indenfor marine motorer. Du kan med ro i maven kontakte os når der er brug for service eller reparation på din marine motor. Vi er autoriseret indenfor John Deere, Mitsubishi og MAN, Men vi kan servicere og reparere indenfor stort set alle marine motor brands. Vores teknikere er velkvalificerede og omstillingsparate, vi der derfor klar til at rykke ud med kort varsel til akut eller rutine opgaver i indland og udland, på land, til søs samt offshore.

Kontakt os

Generatoranlæg service

West Diesel er dit service værksted for diesel generatorer og generatoranlæg i Esbjerg, til dig der har brug for at komme hurtig videre. West Diesel servicerer generatoranlæg til både industri og marine. West Diesel har igennem 25 år været værksted, hvor det både er muligt at handle sig til en pålidelige dieselmotor, samt få udført reparation og vedligehold af din motor af vores erfarne medarbejdere.

Kontakt os

Wirespil service

Har dit Wirespil brug for et vedligeholdelsestjek eller andet? Hos West Diesel er vi erfarne indenfor wirespil af næsten alle størrelser. Derfor tilbyder vi også at servicere dit wirespil. Hvert spil testes fuldt ud inden levering, og testresultaterne registreres med spillets serienummer. Vi er autoriseret indenfor TMA wirespil som vi både kan levere og servicere. TMA-spil minimerer vedligeholdelsesaktivitet, samtidig med at de garanterer de højeste niveauer af pålidelighed. TMA-kvalitetskontrolsystemet er certificeret og bliver altid testet før det bliver sent til kunden.

Kontakt os

Marine kran service

Hvis der går for langt imellem vedligehold/service intervaller på en kran, så kan det få katastrofale konsekvenser. Hos West Diesel har vi stor erfaring med at servicere og reparerer kraner. Hos os er du i sikre hænder, vi fuldfører service efter bogen og vi tjekker og kvalitetstester for at sikre alt er som det skal være før aflevering.

Kontakt os

Marine gear service

West Diesel står klar til at servicere dit marine gear, dette er både efter den anbefalet service og reparation af uventede problemer. Skulle der opstå problemer eller komplikationer med dit marine gear, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med reparationer og servicering af gearkasser, både på stedet eller på vort moderne værksted i Esbjerg. 

Kontakt os

Brug for marine motor service eller reparation?

West diesel står til din rådighed når det kommer til marine service og reparation indenfor mange forskellige opgaver indenfor marine, offshore og industri. Kontakt os for at få et tilbud på dit projekt.

Kontakt os

Kontakt

Ronnie Bertelsen

Servicechef

[email protected]
+45 76 11 41 63