↵ Tilbage til oversigt

Nødgeneratoranlæg

Nødgeneratoranlæg er efterspurgt af virksomheder som har projekter, hvor de har brug for strøm i en tidsbegrænset periode. Hos West Diesel er der mulighed for køb og leje af Nødgeneratoranlæg til ethvert projekt

Kontakt os

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor Nødgeneratoranlæg. Vi hjælper og vejleder dig frem til den bedste løsning til dit projekt og har opnået høj tilfredshed fra vores kunder med vores kvalitet og konkurrencedygtige priser

Nødgeneratoranlæg - Køb, leje og service

Nødgeneratoranlæg kan også betegnes som; diesel generator, generatoranlæg og nødgenerator. Vi kan levere Nødgeneratoranlæg lige fra 10 kVA til over 1000 kVA an på applikation. Få et overblik over vores udvalg af Nødgeneratoranlæg her. Vi har et stort lager af Nødgeneratoranlæg, derfor har vi ofte den generator du mangler klar til hurtig levering. Der er mulighed for mange tilpasninger, hvis man har brug for dette. F.eks. kan man tilvælge lydisoleret kabinet, hvor det er vigtigt at støjen holdes til et minimum.

Nødgeneratoranlæg af høj kvalitet

West Diesel leverer Nødgeneratoranlæg af høj kvalitet. Det vil sige vi samarbejder kun med leverandører der lever op til vores høje standarder. Vi oplever stor efterspørgsel af John Deere motor sammensat med en generator fra Stamford. Denne kombination har høj effektivitet og giver mange fordele. Der er også mulighed for en anden konfiguration hvis ønsket. Kontakt os og vi kan sammen komme frem til hvilken løsning der vil være optimal for dit projekt.

Applikationer for vores Nødgeneratoranlæg

Vores Nødgeneratoranlæg kan bruges i mange applikationer og projekter. Her er nogen af dem vi har leveret til;

  • Bygge/anlægsprojekter
  • Offshore
  • Vindmøller 
  • Hospitaler
  • Skoler/bibloteker
  • IT-virksomheder
  • Festivaler

Fordele med et Nødgeneratoranlæg fra West Diesel

Hos West Diesel er vores mål at give dig høj kvalitets Nødgeneratoranlæg der har en lang holdbarhed til konkurrencedygtige priser. Vores nødgeneratoranlæg udvalg er nøje valgt af vores dygtige teknikere, som har fokus på pålidelighed, brændstof-økonomi og driftstimer. Hos West Diesel har vi et bredt udvalg af Nødgeneratoranlæg og har ofte det Nødgeneratoranlæg du mangler til hurtig levering. Hvis valget er at leje et Nødgeneratoranlæg er vores altid nye da vi skifter dem ud løbende og sælger de brugte til fordelagtige priser. Dette sikre dig den bedste kvalitet uden afbrydelser, og service er inkluderet i lejeaftalen.

Service af Nødgeneratoranlæg

Service af Nødgeneratoranlæg hos West Diesel. Har dit Nødgeneratoranlæg brug for service? West Diesel er dit service værksted for nødgeneratoranlæg / generatorer - Til dig der har brug for at komme hurtig videre. Vores erfarne medarbejdere sikrer dig den højeste kvalitet. Vi gør din Nødgeneratoranlæg driftssikker og klar til mange flere driftstimer igen! Kontakt os og lad os finde den bedste løsning sammen.

Kontakt os for køb / leje af Nødgeneratoranlæg

Gør det simpelt og bekymringsfrit, kontakt West Diesel og se hvad vi kan tilbyde til dit projekt. Vi tilbyder dig professionel vejledning, med vores snart 30 års erfaring finder vi den mest optimale løsning indenfor Nødgeneratoranlæg til dit behov.

Kontakt os

Telefon: +45 75 12 70 44
Mail: Salg@westdiesel.dk

Vi vil behandle din anmodning så hurtigt som muligt.

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

rs@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 62

Asger L Hansen

Area Sales Manager

alh@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 67