↵ Tilbage til oversigt

Nødstrømsgenerator & Nødstrømsanlæg

Nødstrømsgenerator er nødvendige i mange virksomheder og brancher. Diesel nødstrømsanlæg sikre dig strømforsyning når der er brug for strømforsyning, hvor der ikke er adgang til nettet. Hos West Diesel er vi specialiseret i Diesel nødstrømsanlæg og kan levere fra 10-2500+ kVA Nødstrømsgeneratorer af høj kvalitet.

Kontakt os

Danmarks Nødstrømsanlæg leverandør af pålidelige og høj kvalitets Nødstrømsgeneratorer. Vi er specialiseret i komplette strømløsninger, skræddersyet til at opfylde dine unikke krav.

Pålidelig Nødstrømsgenerator - Nødstrømsanlæg løsning

Nødstrømsgenerator bliver brugt af byggebranchen, virksomheder hvor strøm er altafgørende i produktionen og mange flere. Vi er en af Danmarks førende generator leverandører og af god grund, vi har leveret nødstrømsanlæg til hospitaler, produktionsvirksomheder, landbrug, mindre og kæmpe byggeprojekter. Der er mange grunde til hvorfor virksomheder vælger netop os til at levere deres nødstrømsanlæg. Med vores ekspertise og engagement tilbyder vi skræddersyede løsninger, der opfylder dine unikke krav. Kontakt os og vi finder det mest optimale nødstrømsgenerator-løsning til dig og dit projekt.

Kontakt os

Danmarks Nødstrømsanlæg Leverandør

Vores kerne kompetence er at vi fordyber os i hvad du har brug for af Nødstrømsanlæg / Nødstrømsgenerator. Derfor siger vi altid at vi finder nødstrømsanlægget sammen med dig, da det er altafgørende hvad du har brug for. Vi levere basis løsninger helt op til de mest specialiseret og høj teknologiske nødstrømsgeneratorer man kan få. Hos West Diesel finder vi den rette løsning ifht. dit projekt, behov og budget. West Diesel sikre dig med vores brede udvalg af nødstrømsanlæg, at du har en pålidelig strømløsning, når du har mest brug for det.

Se Produkter

Nødstrømsgenerator til dine unikke behov

Vores team af eksperter vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå dine strømbehov og anbefale den bedst egnede nødgenerator til din applikation. Med West Diesel kan du være sikker på, at dit strømbehov bliver dækket effektivt og effektivt. Når det kommer til Nødstrømsanlæg, er kvalitet og pålidelighed altafgørende. Vi levere derfor kun Nødstrømsanlæg med motor og generator mærker af højeste standard, Dette inkludere bla. John Deere, Mitsubishi, MAN, og flere. Alle vores Nødstrømsgeneratorer er bygget af materialer af topkvalitet og overholder strenge industristandarder. Vi tester altid Nødstrømsanlægget på vores eget værksted, som sikrer at vores Nødstrømsgenerator kan modstå krævende forhold og yde langtidsholdbar ydeevne. Vi prioriterer pålidelighed for at sikre, at vores Nødstrømsanlæg er klar til at levere strøm, når du har mest brug for det. 

Kontakt os

Nødstrømsgenerator til forskellige applikationer og industrier

Nødstrømsanlæg er altafgørende i mange kommercielle applikationer og giver pålidelig strømforsyning når du har brug for det. Uanset din branche eller anvendelse er West Diesels nødgeneratorer designet til at levere pålidelig strøm, som giver dig ro i sindet og minimerer nedetid. West Diesel tilbyder skræddersyede løsninger til følgende industrier: 

  • Byggepladser / Bygge-anlægs virksomheder kræver uafbrudt strøm til værktøj, udstyr og belysning hvor der ofte ikke er adgang til strøm fra nettet endnu.
  • Produktionsvirksomheder / Produktionsfaciliteter er stærkt afhængige af konstant strøm for at holde produktionslinjer kørende. Vores Nødstrømsanlæg leverer nødstrøm, der forhindrer dyr nedetid og sikrer minimale forstyrrelser i produktionsprocesser.
  • Landbrug: Gårde og landbrugsdrift afhænger af en stabil strømforsyning til udstyr, ventilationssystemer og automatiserede processer. Med vores nødgeneratorer kan landmænd beskytte deres husdyr, opretholde optimale vækstbetingelser og forhindre økonomiske tab
  • Hospitaler, Vandværker, pumpestationer, Aquaculture, Koncerter og mange flere.

Kontakt os

Service og Reservedele af Nødstrømsanlæg

Med West Diesel kan du stole på, at vores nødgeneratorer giver dig den ro i sindet, du er altid sikret fuld support - vedligeholdelse, reparationer og reservedele til din Nødstrømsgenerator hos os. Vi står klar til at hjælpe dig med vedligeholdelse for at holde dine generatorer i optimal stand, der også vil forlænge levertiden på et nødstrømsanlæg. Vi står altid til klar til at hjælpe dig med dit nødstrømsanlæg når det kommer til service, reparationer eller reservedele så du kan komme hurtigt videre.

Kontakt os

Hvor stor et anlæg har du brug for?

I forhold til valg af Nødstrømsgenerator størrelse, er det altid bedst at vælge en lidt for stor end lidt for lille. Selvom der kun skal bruges en vis mængde strøm, kan der f.eks. ved opstart af, eller andet forøge strømforbruget i en periode. Hvis generatoren ikke magter strømforbruget i disse forøget perioder, kan det resultere i overbelastning af Nødstrømsanlægget. Derfor er det bedst at kun kører op til ca. 70-75% belastning af anlægget ved normal brug og dermed have de sidste kræfter til de situationer hvor der er brug for mere strøm i en kort periode.

Kontakt os

Nødstrømsgenerator: tilpasningsmuligheder

Nødstrømsgeneratorer fra West Diesel kan fås med ATS, dette gør Nødstrømsanlægget kan starte automatisk ved strømafbrydelse. Det kan tage nogle få minutter før anlægget er i stand til at overtage forsyningen fuldstændigt. Hvis det skal foregå med det samme hedder det "blinkfri" og hertil skal der ekstra udstyr til før dette kan lade sig gøre. Udover det kan man også overvåge Nødstrømsanlægget på telefonen, og mange andre tilpasningsmuligheder. Kontakt os og vi finder den mest optimale Nødstrømsanlæg / Nødstrømsgenerator løsning til dit projekt.

Kontakt os

Kontakt

Asger L Hansen

Area Sales Manager

[email protected]
+45 76 11 41 67

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62