↵ Tilbage til oversigt

Sælg brugt generatoranlæg

Sælg dit brugte generatoranlæg til en skarp pris. West Diesel køber dit brugte generatoranlæg, nødstrømsgenerator, marinegenerator og flere.

Kontakt os

West Diesel har stor erfaring med generatoranlæg til mange forskellige applikationer og situationer. Kontakt os og vi finder helt sikkert en løsning til dig.

Sælg dit brugte generatoranlæg

Vi køber dit brugte generatoranlæg til en god pris. Der opstår et tidspunkt i en generators levetid, hvor det er på tide med noget nyt. Et forældet generatoranlæg kan have større chance for defekter og reduceret pålidelighed, hvilket i mange applikationer er en nødvendighed. Her bør det overvejes om generatoren skal have et større service eller det er tid til et nyt generatoranlæg. Hos West Diesel kan vi rådgive og vejlede omkring hvad der ville være den bedste løsning for dig og netop din situation du står i.

Vi køber jeres brugte generatoranlæg

West Diesel køber både nødstrømsgeneratorer, marine og industri generatoranlæg. Det er ofte IT-virksomheder der benytter sig af dette, da der ofte skal skiftes til andre anlæg eller IT-virksomheden skal flytte. Dog er det ikke kun IT-virksomheder der har mulighed og har solgt deres brugte generatoranlæg til West Diesel. West Diesel giver en god pris for dit gamle anlæg og kan selvfølgelig være behjælpelig med et nyt generatoranlæg hvis der skulle være behov for det.

Sælg din generator til West Diesel og få rabat

Byt din brugte generator med en ny! West Diesel kan i de fleste tilfælde give dig det i rabat på det nye generatoranlæg, som din brugte generator var værd. Prisen bliver altså reduceret i forhold til hvilken stand og hvilket generatoranlæg vi har med at gøre. Prisen er selvfølgelig efter aftale, og vi stræber efter at give dig en god handel du kan være glad for.

West Diesel sælger kun de bedste generatoranlæg

West Diesel udvælger nøje hvilke producenter vi forhandler med, da det er en essentiel del af vores DNA at give dig topkvalitet og dermed også høj tilfredshed. Derfor har vi indenfor generatorer valgt at forhandle med VISA. VISA har været på markedet i mange år og har rig mulighed for tilføjelser af ekstra funktioner og tilpasninger. Dette gør Visa et stærkt brand der kan levere til mange forskellige applikationer, situationer, samt leve op til dine forventninger og behov. Læs mere om hvad du kan forvente af et generatoranlæg fra Visa her.

Sælg dit brugte generatoranlæg

Hvilket generatoranlæg sælger West Diesel?

West Diesel sælger flere forskellige typer af generatoranlæg der kan benyttes til stort set hvilket som helst størrelse applikation. West Diesel sælger f.eks. Generatoranlæg til marine og industri med stor mulighed for tilpasninger. West Diesel sælger endda vores eget West Diesel generatoranlæg der kan skræddersyes fuldstændig efter kundens behov. Se mere om vores generatoranlæg og produkt flåde her, eller kontakt os for mere information.

West Diesel skræddersyer dit generatoranlæg til dit behov

West Diesel bygger vores egne generatoranlæg med anerkendte mærker som John Deere og Mitsubishi som motor. Disse to anerkendte mærker er pålidelige, nem vedligeholdelse og kan kører rigtig mange driftstimer. Udover det har motorerne fra både Mitsubishi og John Deere bred mulighed for tilpasning. Vores medarbejdere har stor erfaring indenfor generatoranlæg og vi hos West Diesel har dermed også professionelle medarbejdere der sikre det bedste resultat, hver gang.

Har dit brugte generatoranlæg stadig nogle timer endnu?

West Diesel vurderer om hvad der giver det bedste og langvarige resultat for dig. West Diesel vurderer altid ud fra hvad der er bedst for dig og din situation. Vi ser hermed også på om det kun er nødvendigt med et service i stedet for en komplet udskiftning af generatoranlægget. West Diesel vurderer ud fra det anbefalet og servicere generatoranlægget derefter.

Service af din brugte generator

West Diesel har megen erfaring med service af generatoranlæg i stort set alle størrelser. Vores professionelle medarbejdere har dermed også erfaring med hvilke omkostninger man kan komme ud for, hvis man ikke overholder de anbefalet servicetjek og vedligeholdelse. Derfor mener vi hos West Diesel at man altid overholder den anbefalet service, dette giver den længste levetid og mindsker omkostningerne på længere sigt.

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

rs@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 62

Erling Sørensen

Adm. direktør

es@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 61