↵ Tilbage til oversigt

Craftsman Marine

Craftsman Marine motorerne er baseret på Mitsubishis motorer og bygget ud fra tre grundprincipper: Kraft, pålidelighed og brændstofeffektivitet.

Se motorer

Craftsman Marine designer og producerer motorer, bovpropeller og andet udstyr til skibe

Craftsman fremdrivningsmotorer

West Diesel er forhandler af Craftsman Marines motorer, bovpropeller og andre produkter og tilbehør.

Craftsman er en mindre producent af motorer, men de er til gengæld baseret på pålidelige og brændstoføkonomiske Mitsubishi motorer. Craftsman udbyder en bred vifte af tilbehør, som vi også sælger og for det meste lagerfører. Disse dele, blandt andet motortilbehør, kan bruges sammen med mange forskellige slags motorer og både, og er altså ikke specifikt til Craftsmans egne motorer.

Bovpropeller

Som Craftsman distributør har vi adgang til deres komplette katalog af produkter, herunder blandt andet også bovpropeller.

Propellerne fås i størrelserne 35, 55, 80, 95, 115, 125, 150 og 170 kgf.

35kgf er specielt designet til mindre fartøjer, med en meget lille diameter som tillader installation meget langt fremme for maksimal effekt på propellen.

Propellerne på modellerne fra 55 til 170 kgf er specielt designet til ved højeste omdrejninger at yde højeste effekt. Vore propeller er nemme at installere med et minimum af arbejde.Kontrol panel med trykknap eller joystick som passer til Craftsman marine instrument paneler fås som tilbehør.

Officiel importør

Danmark, Færøerne og Grønland.

Læs mere

Kontakt

Ring til os for at få hjælp til at vælge den rigtige motor og den rigtige bovpropel.