Mitsubishi Marine Generator Set

Hos West Diesel sætter vi en ære i at tilbyde Mitsubishi marine generatorsæt i topklasse 10 kVA til 2500+ kVA løsning, har vi dig dækket. Vores dygtige teknikere, med mange års erfaring i generatoranlæg, samler omhyggeligt hvert generatorsæt, så det opfylder dine nøjagtige specifikationer.

Mitsubishi Marine Generatoranlæg til dit behov

Uanset om du driver et mindre skib, et stort skib eller noget derimellem, har West Diesel det perfekte Mitsubishi marine generatorsæt til dig. Vores forpligtelse til ekspertise sikrer, at dit strømbehov altid bliver opfyldt, hvilket giver dig mulighed for at navigere på havene med tillid til at dit udstyr virker ombord.

Kontakt os i dag for at opdage det bedste Mitsubishi marine generatorsæt til dit fartøj og oplev den uovertrufne kvalitet og ydeevne, som West Diesel tilbyder.

Kontakt os

10-70 kVA Marine Generatorsæt

I dette effektområde er vi afhængige af Mitsubishis S4S- og S6S-motorer. Da Mitsubishi ikke tilbyder en standardiseret strømløsning til dette segment, tager West Diesel føringen med at konfigurere og samle disse generatorsæt. Populære blandt mindre fartøjer med beskedne elektriske krav eller som havnegeneratorer, vores kundetilpassede løsninger opfylder dine specifikke krav. Med dygtige teknikere med speciale inden for forskellige områder sikrer vi produkter og tjenester af højeste kvalitet. For skibe, der har brug for 10-70 kVA marine generatorsæt, er West Diesel den bedste leverandør af pålidelighed og effektivitet.

Kontakt os

70-1000 kVA Marine Generatorsæt

For dette område kan dine specifikke strømkrav nødvendiggøre specialdesignede generatorsæt. West Diesels teknikere er dygtige til at tegne og sammensætte skræddersyede løsninger, der opfylder dine behov. Alternativt tilbyder vi John Deere generatorsæt i dette segment. Mitsubishis S6R-motor er et almindeligt valg til 500 kVA og derover, mens 6D24-motoren driver dem under dette mærke. Disse robuste og pålidelige motorer har bevist deres værd i marineapplikationer og giver kunderne utallige timers problemfri drift.

Kontakt os

1000-2000 kVA Marine Generatorsæt

Mitsubishis velkendte S12R-motor driver typisk generatorsættene i denne serie. Betragtet som en af de mest alsidige marinemotorer, er S12R et populært valg på tværs af forskellige marineapplikationer. Ofte brugt som en hjælpe- eller strømgenerator i store skibsfartøjer, er den kendt for sin funktionalitet og nem vedligeholdelse. West Diesel tilbyder både komplette strømløsninger fra Mitsubishi og tilpassede muligheder for at opfylde dine specifikke strømbehov. Med forskellige versioner af S12R tilgængelige, er det nemt at finde et ideelt 1000-2000 kVA generatorsæt.

Kontakt os

2000+ kVA marinegeneratorsæt

Til effektbehov på over 2000 kVA har West Diesel Mitsubishis S16R- og S16U-motorer i sin flåde. Disse højkapacitets generatorsæt imødekommer de mest betydelige strømkrav, der almindeligvis findes i store skibe. Mitsubishi S16R- og S16U-motorerne er konstrueret til at levere førsteklasses ydeevne og pålidelighed. Med vores ekspertteam kan du være sikker på, at dine strømbehov vil blive opfyldt problemfrit.

Kontakt os

ComAP - Styresystem til dine behov

Hos West Diesel udvikler vi innovative elektriske løsninger til vores kunder. Ved at bruge ComAP Control Unit i vores generatorsæt kan vi give vores kunder en højkvalitets, pålidelig og fleksibel strømløsning, der giver mulighed for præcis styring og overvågning af generatorsættet. ComAP styreenheden opfylder dine unikke krav, og vi kan konfigurere styreenheden, så den matcher dit fartøjs unikke behov. Hos West Diesel leverer vi de bedste elektriske løsninger til vores kunder, hvilket sikrer, at deres marinefartøjer fungerer effektivt og pålideligt.

Kontakt os

Vi anbefaler Stamford generatorer

Vi anbefaler, at marine generatorsæt drevet af John Deere parres med Stamford generatorer. Stamford er den førende producent af generatorer til en lang række applikationer, herunder marine. Stamford er den foretrukne generator for både West Diesel og vores kunder, da de er kendte for deres høje kvalitet, pålidelighed og effektivitet. De er designet til at fungere i barske miljøer, med høj modstandsdygtighed over for temperatur, fugtighed og vibrationer, hvilket gør dem til et populært valg i marine applikationer.

Kontakt os

Marine Generator Set - Service & Reservedele

West Diesel har tjent behovene hos virksomheder inden for marinebranchen i mere end 25 år, og vores forpligtelse til kvalitet og kundetilfredshed har hjulpet os med at opbygge et stærkt omdømme på markedet. West Diesel er klar til at hjælpe dig med service og vedligeholdelse af dit marine generatorsæt, når det er nødvendigt. West Diesel er distributør af Mitsubishi motorer og Stamford generatorer, vi er derfor i stand til at give dig originale reservedele, hvilket sikrer dig den højeste kvalitet af komponenter og service. Med et marine generatorsæt udstyret med en Mitsubishi motor fra West Diesel, er du altid i stand til at få support fra vores eksperter og originale dele på grund af vores store lager.

Kontakt os

Kontakt os for dit næste generatoranlæg

Skal vi hjælpe dig med en optimal Marine Generator sæt løsning udstyret med John Deere motorer? Få professionel hjælp fra West Diesel. Med vores 30 år i branchen er vi klar til at hjælpe dig med alt vedrørende marine generatorsæt, service og reservedele. Kontakt os, så finder vi den mest optimale komplette strømløsning til dit næste marinegeneratorsæt.

Kontakt os

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62

Asger L Hansen

Area Sales Manager

[email protected]
+45 76 11 41 67

Ville Jalasjoki

Country Manager

[email protected]
+358 40 195 6887