↵ Tilbage til oversigt

Projekt

John Deere Distributør i Finland & Estland

John Deere er én af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner. Men John Deere er også en af de førende inden for motorer til entreprenørbranchen og ikke mindst maritimt brug.

Kundefokuseret løsninger på vej til nye markeder

West Diesel udvider vores distributørskab i nord Europa med både Finland og Estland. Her kommer vi til at fokusere på vores komplette motor løsninger som vi har gode erfaringer med - Vi ser frem til at skabe kunde fokuseret løsninger med John Deere motorer i de nye markeder

Kontakt os

Specifikation

John Deere Distributør i Finland & Estland

John Deere distributør i Finland & Estland

West Diesel er glade for at kunne meddele, at vi har udvidet vores distributør område af John Deere-motorer i industri-, marine- og generatoranlæg til Finland og Estland. Vi ser frem til at betjene eksisterende og nye kunder på disse nye markeder.

West Diesel er specialiseret i komplette motorløsninger, skræddersyet til at opfylde dine unikke krav med fokus på høj kvalitet og fleksible konfigurationer. West Diesel er overbevist om, at denne udvidelse og vores kundecentrerede produkter vil give os mulighed for at levere stor værdi til det finske og estiske marked.

Kontakt os

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62