↵ Tilbage til oversigt

Industrimotorer med konstant hastighed

Ikke alle maskiner og anlæg har brug for motorer med variabel hastighed. Derfor tilbyder John Deere et komplet sortiment af EU Stage III A certificerede industrimotorer med konstant hastighed (Industrial Constant Speed, forkortet som ICS)

EU Stage III A certificerede industrimotorer til brug i bl.a. stenknuser, vandingsmaskiner, flishuggere og generatoranlæg.

John Deere ICS er et alternativ

John Deere Industrial Constant-speed (ICS) motorer er en nem og konkurrencedygtig platform til en lang række maskiner, som på nuværende tidspunkt typisk er drevet af en motor med variabel hastighed. John Deeres motorer med konstant hastighed har siden 2011 levet op til EUs emissionskrav.

En lang række anvendelsesmuligheder

John Deere ICS-motorer er et perfekt match til stenknusere, sorteringsmaskiner, makuleringsmaskiner, vandingsmaskiner, afvandingspumper, foderautomater, flishuggere, containerhåndteringskraner, høstmaskiner, hydrauliske power packs og mange andre typer maskiner.

Effektivitet, ydeevne og enkelthed

Med slagvolumen fra 2.9L til 9.0L og en række forskellige varianter, kan John Deere tilbyde et komplet sortiment af EU-kompatible motorer fra 31-315 kW (42-422 HK). Det nye sortiment af John Deere ICS-motorer er baseret på simple teknologier, for højest mulig fleksibilitet og omkostningsbesparelser til vores OEM’er.

En række af ICS-motorerne hører ligeledes med til vores komplette EU Stage IV/EPA Final Tier 4 certificerede sortiment, som giver vores OEM’er alle muligheder for at leve op til EUs emissionskrav.

Se sortimentet

Der findes pt 83 forskellige varianter i John Deeres sortiment. Vi har valgt ikke at have dem alle her, men de kan finder på John Deeres hjemmeside på nedenstående link. Det er muligt at sortere på emissionskrav, omdrejningstal og størrelse.

Se alle ICS motorer på John Deeres hjemmeside

Læs mere

Hvis du ønsker at læse mere, kan downloade vores brochureblad her

En simpel og omkostningseffektiv løsning

Vores industrimotorer med konstant hastighed (ICS) er baseret på den gennemprøvede Stage III A platform, som inkluderer 2-ventils topstykke, turbolader med fast geometri (luft-til-luft-efterkølet) og enten mekanisk eller HPCR brændstofsystem. ICS-motorerne opfylder alle emissionskrav for motortyper uden dieselpartikelfilter.

Lav tomgang og mulighed for 2 faste omdrejningstal
Den elektroniske motorkontrol der er tilgængelig på PowerTechTM E 4.5L, 6.8L og 9.0L motorerne, gør det nemt for OEM’er at skifte mellem 1500 og 1800 rpm uden omprogrammering. Disse motorer kan køre i lav tomgang ved opstart. Justerbar ramp-up og ramp-down giver ligeledes øget fleksibilitet til OEM’er.

"Det ekstremt høje moment og den robusthed denne konstanthastighedsmotor har, gør at vi får højere ydelse og mindre støj. Vi har ligeledes oplevet mindre nedetid og højere alsidighed"

- Gerald Hanisch, CEO hos RUBBLE MASTER som bruger John Deere ICS-motorer

Nem installation og vedligehold

  • Tilgængelig som IPU (Industrial Power Unit): Fabriksmonteret kølerpakke inklusiv radiatorkøler, monteringskonsol, blæser og heavy duty luftfilter. 47°C omgivelsestemperatur til tropiske miljøer
  • 1-strengs kølesystem
  • Ingen dieselpartikelfilter

John Deere PowerTechTM motorerne er designet til at minimere
støj og vibration (dynamisk balanceret krumtapaksel og balanceaksel på 4-cylindrede motorer). Alle servicepunkter er placeret på samme side for nem adgang og hurtig service.

Download PDF med alle oplysninger

Kontakt

Det kan være svært at overskue det alsidige sortiment af motorer fra John Deere, men vi har fuldstændig styr på det. Så kontakt os og få en snak om, hvilken motor der passer perfekt til dit projekt.

Rasmus Sørensen

Salgschef

rs@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 62