↵ Tilbage til oversigt

Køb eller Leje af Generator?

Når valget skal tages om man skal Købe eller Leje en generator er der mange faktorer man skal have med i overvejelserne. Valget kan resultere i mange tusindekroner til forskel. West Diesel står klar til at hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning til din virksomhed og projekt.

Kontakt os

Lejer eller køber din virksomhed generatoranlæg? Se vores 3 råd virksomheder bør overveje når det kommer til indkøb af generatorer

Lejer din virksomhed generatoranlæg, fra projekt til projekt?

Det er nemt, hurtigt og praktisk at kunne leje et generatoranlæg inkl. service til hvert specifikt projekt. Man kan leje et anlæg med lige netop den effekt som man har brug for til hvert projekt. Dog bør virksomheder overveje deres behov for generatorer langsigtet og se hvad der giver mening for dem. Se herunder 3 grunde vi hører fra virksomheder som ikke vil købe en generator.

Se Generator Udvalg

3 Grunde til virksomheder ikke vil købe

1. Høj indkøbspris – prisen kan afskrække for at købe pga. det højere engangsbeløb. I nogle tilfælde kan en generator faktisk være tjent ret hurtigt hjem.

2. Service er nemmere ved Leje – Når man Lejer betaler man ofte service igennem lejeaftalen og det er en af de store fortalere for at leje. Men hvis du ejer en generator, kan du også nemt lave en service aftale eller måske har jeres virksomhed selv teknikere, der kan stå for den regelmæssige service som reducerer omkostningerne.

3. Anskaffelse af generatoranlæg – Ofte ser virksomheder dette som en byrde, men man skal huske at generatoranlægget man køber, er et aktiv til virksomheden og man kan få penge for at sælge den igen. 

Se Generator Udvalg

Køb eller lej 10 - 2500+ kVA Generator hos West Diesel

Har du kun brug for generatoranlæg i nogle få dage? I så fald kan det være fornuftigt at leje. Hvis din virksomhed derimod regelmæssigt bruger Diesel generatorer til forskellige projekter, kan det være en fordel at købe, da det kan bidrage til at reducere omkostningerne på lang sigt.

Der er selvfølgelig flere faktorer der gør om man vil leje eller købe og valget kan betyde mange tusindekroner til forskel. Hos West Diesel kan vi hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning til dig og din virksomhed - se vores udvalg af generatoranlæg fra 10 - 2500+ kVA her.

Se Generator Udvalg

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62