↵ Tilbage til oversigt

Marine / Offshore kran service

Marine kran service hos West Diesel. Mangler din marine kran service, 5 års inspektion eller lignende? Kontakt os, vi servicere HMF og Heila marine kraner til mange formål.

West Diesel servicere både marine kraner og wirespil. Vi tester altid inden levering for at sikre os at kranen og wirespillet fungere som det skal og er driftssikker til de mange formål på havet.

Marine Kran Service

Hvis der går for langt imellem vedligehold/service intervaller på en kran, så kan det få katastrofale konsekvenser. Hos West Diesel har vi stor erfaring med at servicere og reparerer kraner fra HMF og Heila. Hos os er du i sikre hænder, vi fuldfører service efter bogen og vi tjekker og kvalitetstester for at sikre alt er som det skal være før aflevering. Kontakt os og vi finder den bedste løsning til dig.

Service og reparation af kran

West Diesel gør alt for at opfylde dine krav og færdiggøre projektet inden deadline, dog går vi aldrig ned på kvaliteten af vores arbejde. Hos West Diesel kan du sikre dig den højeste kvalitet og pålidelighed. Her på billedet ser du West Diesel der skal til at i gang med en 5 års inspektion på en 160 tons meter marine kran, med en egenvægt på 11 tons. Kranen blev serviceret og certificeret på vores eget værksted i Esbjerg, hvor vi har de helt rette faciliteter og specialværktøjet til opgaven. Vi tester selvfølgelig kranen efter endt service. Dette sikrer os at alt på kranen fungerer som det skal, og er driftssikker til mange formål på havet.

Salg af Marine/Offshore kraner

West Diesel sælger også marine kraner. Vi leverer kraner i samarbejde med Heila Cranes SpA i Italien. Kranerne bliver specialdesignet og fremstillet til marine og offshore applikationer. Kranerne fremstilles til skibe og kajanlæg såvel som til offshore installationer – alle steder hvor sikkerheden er i højsædet. Pålideligheden af kranens funktioner og komponenter er af yderste vigtighed, for at undgå nedbrud, der kan være katastrofale under de til tider barske miljøforhold. Alle kraner er skræddersyet, designet og fremstillet efter kundens behov.

Mangler du service af din marine kran?

Vi står klar til at hjælpe dig med både salg og service af HMF og Heila kraner eller wirespil.

Kontakt os og se mulighederne hos West Diesel.

Mail: [email protected]
Telefon: 75 12 70 44

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62