↵ Tilbage til oversigt

Indenbordsmotor fra Nanni Diesel

Indenbordsmotor fra Nanni Diesel giver dig mange fordele. Nanni indenbordsmotorer / bådmotorer er et populært valgt blandt mange bådejere, se vores store udvalg.

Indenbordsmotor / Bådmotor fra Nanni

West Diesel er eneimportør af Nanni Diesel i Danmark, Færøerne og Grønland. Nanni Diesel er et kendt mærke, som har været på markedet i mange år. De mindste motorer - 10-140 HK - er baseret på Kubota. De større motorer er baseret på Toyota eller på John Deere, som vi også er distributør af.

Er du på udkig efter reservedele til din nuværende Nanni motor, så kig forbi vores webshop.

 

  

Køb indenbordsmotor fra Nanni Diesel

Kontakt os, så giver vi dig gerne et godt tilbud på din næste dieselmotor.

Vi har Nanni-forhandlere i hele landet, så hvis du hellere vil snakke med din lokale forhandler, kan du finde vores Nanni Diesel forhandlerliste

Har du en anden bådmotor i dag?

Vi tilbyder ofte at skitsere dimensionsforholdene mellem din gamle motor og Nannis tilsvarende model. På den måde kan man vurdere hvad der kræves, før en eventuel installation kan finde sted. Flere af vores kunder ønsker i disse situationer at genbruge deres nuværende sejldrev eller gear. I disse tilfælde tilbyder vi et adapterkit lavet af Nanni, som tilpasser den nye motor til din nuværende opsætning. Selv hvis fundamentet i motorrummet ikke passer til Nanni motorens dimensioner, så er der også muligheder for at tilpasse dette. 

Alle vor indenbordsmotorer er ferskvandskølet

Som de fleste mariniseret motorer nu til dags, så er alle modeller fra Nanni ferskvandskølet. Dette giver en generel længere levetid på motorerne end de saltvandskølet. Afhængig af hvilken model du vælger, så vil motoren enten blive kølet ved hjælp af varmeveksler eller med kølkøling. Spørg ved den enkelte model, hvis der opstår tvivl.

Hvad er bådmotorer fra Nanni baseret på?

De mindre modeller fra Nanni er baseret på grundmotorer fra Kubota, som er blandt verdens førende industrielle motorleverandører. Derfor er de udstyret med et gennemprøvet produkt, som sidder i alverdens mindre entreprenørmaskiner. De mindre indenbordsmotorer strækker sig fra 10 hk op til 140 hk.

Når vi bevæger os over 140 hk, så bliver Nanni motoren lavet på en Toyota basismotor, hvor det også bliver muligt at få flere cylindre på. Toyota serien tilbydes i 4-8 cylindre og mellem 200 og 370 HK. Kølingen på disse modeller sker alle via varmeveksler.

De helt store motorer fra Nanni er baseret på enten John Deere eller Scania. De fås med køling via varmeveksler eller kølkøling og ligger i størrelsesordenen 370-925 hk.

Hvorfor vælge indenbordsmotor fra Nanni Diesel?

Nanni Diesel leverer bådmotorer til mange størrelsesordener, hvilket giver mulighed for at benytte samme leverandør, hvis der bliver behov for en større eller mindre motor. Nannis motorer er særdeles kendt for høj driftssikkerhed samt lydsvage systemer. Motorerne er også kompakte og passer i de fleste motorrum. Al servicering af oliefilter, brændstoffilter og impeller foregår forrest på motoren, som ofte er fordelagtigt i mindre både.

Nanni Diesel motorer er meget brændstoføkonomiske og har meget få vibrationer under drift. 

Skulle uheldet være ude og der skal nye reservedele til motoren, så er priserne på disse ganske rentable i forhold til de direkte alternativer. Dette gælder også for servicedelene. Hos West Diesel tilbyder vi desuden et samlet Service Kit til vore Nanni motorer hvor brændstoffilter, oliefilter og impeller indgår.

Skal du sejle udenfor de danske farvande?

Mange både på verdensplan sejler i dag rundt med en Nanni motor. Motorerne er blevet produceret i over 60 år. Derfor skal man som Nanni ejer ikke være bekymret for, at man ikke kan få hjælp hvis uheldet er ude. Uanset hvor du befinder dig i verden, så er der hjælp at hente. Dette bliver naturligvis understreget af de meget velkendte grundmotorer, der ligger som basis. Nanni har servicecentre i hele verden, og du kan blandt andet finde et servicecenter her.

overholder alle krav for bådmotorer

Nanni har altid været orienteret om at skabe en bådmotor som er robust, stærk og pålidelig, men samtidig har et økonomisk lavt brændstofforbrug. Det medfører at Nannis motorer overholder selv de strengeste standarder i forhold til sikkerhed til havs. På denne måde kan Nanni ikke blot leverer fremragende bådmotorer til private personer, men også til krævende erhvervsmæssige både, hvor sikkerhedssystemet i båden skal være i top – eksempelvis i redningsbåde. Motorerne bliver løbende testet i de hårdeste forhold, hvor pålideligheden og grænserne testes til det yderste.

Hvis motorerne skal bruges i fritfaldsbåde, så er Nannis SOLAS (Safety of Life at Sea) motorer designet således, at frie fald på over 30 meter ikke vil gøre skade på motoren. De specielle indretninger motorerne har gør det også muligt, at karosseriet i båden bliver beskadiget, uden der sker mekaniske skader på selve motoren. Med de ekstra tilkoblet varmelegemer gør det motorerne i stand til at starte øjeblikkeligt op i lave temperaturer helt ned til -25°.

Reservedele kan vi altid hjælpe med

Som autoriseret Nanni forhandler inden for Danmarks landegrænser, så kan vi altid hjælpe med service- og reservedele. Vi har lagerført de mest gængse dele til Nanni motorer og har hurtig levering på det resterende. Det er muligt at få hjælp til din Nanni motor via vores forhandlernetværk, som strækker sig i stort set hele Danmark.

Kontakt

Brian Sørensen

Salg af lystbådsmotorer & reservedele

bs@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 57

Rasmus Sørensen

Salgschef

rs@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 62

Find forhandler

Vi har et landsdækkende forhandlernetværk.

Se vores forhandlere