↵ Tilbage til oversigt

Service af Generatoranlæg

Service af Diesel generator og generatoranlæg hos West Diesel. Har dit generatoranlæg eller nødgenerator brug for service? West Diesel er specialister indenfor området og står klar til at hjælpe dig hurtig videre.

West Diesel er dit service værksted for diesel generatorer og generatoranlæg i Esbjerg, til dig der har brug for at komme hurtig videre.

Generator og generatoranlæg service

West Diesel er dit service værksted for diesel generatorer og generatoranlæg i Esbjerg, til dig der har brug for at komme hurtig videre. West Diesel servicerer generatoranlæg til både industri og marine. West Diesel har igennem 25 år repareret generatorer og generatoranlæg. Vi har professionelle medarbejdere der sikrer dig den højeste kvalitet. Vi sørger for den bedste service af din generator, der gør den driftssikker og klar til mange flere driftstimer igen! Kontakt os og lad os finde den bedste løsning sammen.

Generator service af høj kvalitet

Vi tester generatoren med vores udstyr og ser efter fejl og mangler. Hvis vi evt. ser flere slidte dele end først forventet, så reparerer eller udskifter vi dem ikke uden først at have aftalt det med dig. Det betyder ingen uforudsete overraskelser for dig. Hos West Diesel ved vi hvor vigtigt det er at holde driften oppe og laver derfor alt med højkvalitetsdele og har den indstilling at det skal gøres ordenligt første gang. Udover det tester vi anlægget efter service på vores testbænk i vores værksted. Her sikre vi os at alt er som det skal være før det bliver sendt tilbage til dig.

Service af din generator efter bogen

Det er vigtigt at overholde serviceintervallet på din generator da det kan forlænge generatorernes levetid. Dette gælder selv for nødgeneratorer som ikke har været brugt. Det er især her vi oplever problemer med en gammel nødgenerator der ikke har været i brug som kan fejle når der så endelig er brug for det. Derfor er det vigtigt at tjekke serviceintervallet på generatoren og overholde det bedste muligt. Hos West Diesel anbefaler vi det som er anbefalet fra den specifikke motorproducent. Det vil sige alt går efter bogen og giver det bedst mulige resultat.

Overvejer du ny motor eller generator?

Udover service og reparation, så sælger vi også vores egne nødgeneratorer. Hos os kan du både finde nye og brugte generatorer i alle størrelser. Vi har mange generatorer på lager og finder altid den bedste løsning der passer til dine behov. Vi sælger generatoranlæg fra anerkendte mærker som; John Deere, Mitsubishi, MAN, Stamford, Perkins og flere. Vi benytter os af disse motor og generator producenter da de har de samme værdier som os, nemlig at alt som leveres til kunden skal være af høj kvalitet.

25 års erfaring med generatorer

West Diesel er dit service værksted for diesel generatorer og generatoranlæg i Esbjerg, til dig der har brug for at komme hurtig videre. West Diesel servicerer generatoranlæg til både industri og marine. West Diesel har igennem 25 år været værksted, hvor det både er muligt at handle sig til en pålidelige dieselmotor, samt få udført reparation og vedligehold af din motor af vores erfarne medarbejdere. kontakt os for at få et godt tilbud.

Kontakt

Ronnie Bertelsen

Servicechef

rb@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 63

Rasmus Sørensen

Salgschef

rs@westdiesel.dk
(+45) 76 11 41 62