↵ Tilbage til oversigt

Projekt

Service af tre lysmaster med indbygget generator til Jorton

Hurtig service af tre lysmaster med indbygget generator til Jorton, der nu er klar igen til at belyse byggepladserne.

Service af generator til byggepladser

Hurtig service af tre lysmaster med indbygget generator til Jorton, der nu er klar igen til at belyse byggepladserne. ”Vi er yderst tilfreds med West Diesel’s service og det arbejde West Diesel udfører på blandt andet vores lysmaster” siger Martin, Jorton. Lysmasterne bliver brugt på særligt de store byggepladser hvor det ellers vil være dyr og tidskrævende installation at have traditionelle master på ledning i en betonklods. Lysmasterne kan programmeres til at blive tændt når der er brug for det.

 

 

Specifikation

Lysmaster med indbygget generator til byggepladser

Brug for service af generatorer?

Har din virksomhed også brug for service af generatorer, motorer eller noget helt andet. Hos West Diesel servicerer vi stort set alle generatoranlæg. Hvis du vil købe eller leje en brændstoføkonomisk generator med høj kvalitetsmærker, står vi klar til at finde den bedste løsning til dig.

Se vores generatorudvalg her: https://westdiesel.dk/da/produkter/generator/diesel-generator/

Jorton er leverandør af bygge- og anlægsløsninger. Jorton har stor erfaring indenfor en bred række områder, såsom opførelse nyskabende kontordomiciler, løser opgaver for boligforeninger, arbejder for private husejere, bygger moderne offentlige institutioner eller vej- og jernbanebroer.

- Jorton

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62

Asger L Hansen

Area Sales Manager

[email protected]
+45 76 11 41 67