↵ Tilbage til oversigt

Projekt

Stage V Generatoranlæg til jordvarmeboringer

Dette generatoranlæg er tilkoblet et SCR-system der mindsker CO2 udledningen og er Stage V godkendt. En komplet pakkeløsning der sikre kvalitet og pålidelighed til slutbrugeren.

Stage V godkendt generatoranlæg

Miljøvenligt generatoranlæg er netop leveret til vores kunde Gunnar Guldbrand. Generatoranlægget er baseret på en 4-cylinderet John Deere motor og bliver monteret på en lastbil i Norge, der skal udføre jordvarmeboringer til nedlægning og renovering af rørledninger. Gunnar Guldbrand er anerkendt indenfor salg og service af udstyr og tilbehør til anlægssektoren, boreanlæg for energiboringer - jordvarmeboringer, fremstilling af specialemner og anlæg, samt tilpassede maskiner efter kunders behov.

Specifikation

Stage V John Deere og Stamford Generatoranlæg

Dette generatoranlæg er tilkoblet et SCR-system der mindsker CO2 udledningen og er Stage V godkendt. Alt er bygget og testet af vores mekanikere på West Diesels værksted og er tilpasset til kunden ud fra applikation, dimensioner, funktioner og miljøkrav - En komplet pakkeløsning der sikre kvalitet og pålidelighed til slutbrugeren.

Kontakt os

West Diesel har over 28 års erfaring med dieselmotorer og generatorer. Vores medarbejdere er eksperter indenfor deres område og kan opbygge et generatoranlæg med de specifikationer du ønsker til netop din applikation, som f.eks. landbrug, produktionsvirksomheder, bygge-anlæg mm. Kontakt os og lad os finde den bedste løsning til din næste generator.

Kontakt os
Mail: [email protected]
Telefon: 75 12 70 44

Kontakt

Rasmus Sørensen

Salgschef

[email protected]
+45 76 11 41 62