Asset 11 Fri fragt ved køb over 500 kr.
Asset 23 2-3 dages levering på lagervare
Asset 16 Kundeservice åben alle hverdage: kl. 08.00 - 15.30

Søvandspumpe / Impellerpumpe - EMP2001

Elektromagnetiske koblingspumper til et utal af formål. Høj kvalitet og til en utrolig lav pris. køb nu Elektromagnetiske koblingspumper hos West Diesel. Bruges til f.eks. til at rense fisk.
SKU: 28-DJ-EMP2001-24
Producent: djimtech
8.950,00 kr. inkl. moms

YDERLIGE INFORMATIONER

 

- Egnet til rensning under skib og dæk og bekæmpelse af ild

- Nem at betjene pumpen ved at installere kontakten inde i skibet og styrehuset

- bruger den elektroniske koblingspumpe ved spændingen fra 12 til 24.

- Enkelt at installere og betjene på grund af unødvendigheden af at udtømme luften og fylde vandet ud.

- Nem at skifte delene. Løbehjulet kan nemt skiftes ved at løsne frontdækslet.

- Mulighed for surring og backlashing

- Kan bruges som multifunktionel pumpe, der kan bære den høje viskositet af væske, fast krop og slam/gylle

- Selektiv montering af gummihjulene mellem CR-gummi som har stærk holdbarhed og intensitet og NBR-gummi som har stærk anti-olie karakter.

Brug af den fleksible elektroniske koblingspumpe: Til skib (under skibet, dæksrengøring, bekæmpelse af ilden)


Dong Jin International Marine Tech. Company

I de sidste tredive år har Dong Jin International Marine Tech. Company (DJ PUMP) fremstillet motorkølepumper, elektromagnetiske koblingspumper og filtre til havvand og brændstofsystemer.

Dong Jin kommer med høj ingeniørviden, udvikling af ny teknologi, det kommer af mange års fremstilling og erfaring indenfor industrien. Erfaringen har givet DJ et fremragende ry for kvalitet og pålidelighed. Fra udvikling af pumper til nye applikationer til omfattende forbedringer af eksisterende pumper, er alle vores produkter fremstillet i vores

facilitet til krævende tolerancer og perfektion. Fremstillet i huset kan alle DJ PUMP-løbehjul monteres på de fleste fabrikater og modeller af fleksible pumpehjul marine motorkøling, lænse, elektronisk kobling og multi-purpose pumper. De er lavet af et specielt gummi, der forbedrer kvaliteten og forlænger løbehjulets levetid uden at ofre noget flow egenskaber. Vores pumpehjul giver øget holdbarhed og er mere slidstærke end andre førende mærker.

Havvandsfilter fanger snavs og partikler fra at trænge ind i pumpens indløb for at forhindre tilstopning og potentiel motorskade. Brændstoffilter/filter fanger partikler fra at trænge ind i brændstofsystemet forhindrer potentiel motorskade og fejlfunktion. Klart hus til visuel inspektion og si/filter er hurtig og nem at rengøre og udskifte. Olieudvekslingspumper laver olieudvinding hurtigt, rent og nemt.

 

 

 

Elektromagnetiske koblingspumper