Asset 11 Fri fragt ved køb over 500 kr.
Asset 23 2-3 dages levering på lagervare
Asset 16 Kundeservice åben alle hverdage: kl. 08.00 - 15.30

Bovpropeller

Sorter efter

Bovpropel 40 kgf/12V - Craftsman

Craftsman Bovpropel 40 kgf/12V - Danmarks billigste bovpropel pakke af høj kvalitet, nem montering og manøvrering af din båd. Vejledende bådlænge = 17-31 fod.
10.995,00 kr. inkl. moms

Bovpropel 60 kgf/12V - Craftsman

Craftsman Bovpropel 60 kgf/12V - Danmarks billigste bovpropel af høj kvalitet, nem montering og manøvrering af din båd. Vejledende bådlænge = 23-39 fod.
12.995,00 kr. inkl. moms

Fjernbetjening ALFA20R Bov/Agter

3.010,37 kr. inkl. moms

Fjernbetjening ALFA30R

3.689,92 kr. inkl. moms

Fjernbetjening f/Ankerspil

2.193,67 kr. inkl. moms

Fjernbetjening f/bovpropel

2.193,67 kr. inkl. moms

Fjernbetjening Thruster / ankerspil

3.099,00 kr. inkl. moms

Joystick til Craftsman Bovpropeller

1.637,56 kr. inkl. moms

Bovpropeller til alle størrelser

Der findes mange forskellige slags bovpropeller - men vi har skruet på prisen og har nu tilbud på Danmarks billigste bovpropel-pakke af bedste kvalitet. 35kgf er specielt designet til mindre fartøjer, med en meget lille diameter som tillader installation meget langt fremme for maksimal effekt på propellen. Propellerne på modellerne fra 55 til 170 kgf er specielt designet til ved højeste omdrejninger at yde højeste effekt. Vore propeller er nemme at installere med et minimum af arbejde. Kontrol panel med trykknap eller joystick som passer til Craftsman marine instrumentpaneler fås som tilbehør.

Hvilken størrelse bovpropel skal du købe?

Hellere køb en bovpropel der er lidt for stor end lidt for lille. Herunder kan du se en vejledende model for hvor stor bovpropel du skal bruge, set ud fra: Hvor mange fod din båd er, vægten på båden og vindforholdene der skal sejles under:

Har du fuldstændig styr på din båds specifikationer?

Det er muligt at bruge nedenstående Excel fil til at udregne præcis hvilken størrelse bovpropel du skal bruge i din båd. 
Det kræver at du kender de nødagtige mål og planer med din båd.

Download beregningsskemaet her

Hvad er en bovpropel?

En bovpropel er et tværgående fremdrivningssystem indbygget eller monteret på et skibs bov for at forbedre skibets manøvredygtighed. Du bruger en bovpropel når du fx skal lægge din båd til kaj, da det er langt nemmere at styre båden.

Vores bovpropeller leveres som komplet pakkeløsning

Bovpropeller sælges som udgangspunkt i pakkeløsninger, hvilket betyder at der ikke kommer overraskelser i forbindelse med eftermontering af bovpropellen.

Hvordan installerer man en bovpropel?

Vi kan desværre ikke klare monteringen af bovpropellen, men vi samarbejder med en lang række bådserviceværksteder som kan hjælpe dig.
Du kan se vores liste med officielle Craftsman forhandlere her.