Fjernbetjent styring

Fjernbetjent styring af bovpropeller

Den nye trådløse fjernbetjening fra Craftsman Marine er en særlig en af slagsen i lystfartøjer. Med det indbyggede 2,4 GHz ISM-system kan den bruges til en lang række enheder. Det giver dig kontrol over manøvringerne efter eget valg.

Der er 5 forskellige modeller at vælge imellem. Craftsman Marine fjernbetjeningen er et perfekt kvalitetstilvalg til bovpropellen, som giver endnu mere fleksibilitet. Fjernbetjeningerne er IP67 vandtætte og flyder hvis de skulle ryge over bord. Det har aldrig være lettere at styre din bovpropel!

Hvordan virker fjernbetjeningerne til bovpropellerne?

Den trådløse fjernbetjening bruger en konstant skiftfrekvens i 2,4 GHz-rækkevidde for at få en stabil kommunikation uden indblanding fra motorstøj, WiFi-udstyr eller andet trådløst udstyr.

Flere sendere kan bruges med en enkelt modtager. Sendere og modtagere bruger en unik 32 bit kode, der hedder Electronic Serial Number (ENS). Efter parring af senderen med modtageren er det umuligt at få forstyrrelser fra din nabo med det samme system. Sortimentet overstiger 20 meter. Senderen bruger en udskiftelig knapcelle, der vil vare i flere år med regelmæssig brug.

Sorter efter
Vis per side