Asset 11 FAST DELIVERY
Asset 23 3-5 DAYS DELIVERY IF ON STOCK
Asset 16 CUSTOMER SERVICE OPEN ALL WEEKDAYS: 08.00 - 15.30 GMT+1

John Deere 4045 Industri Reservedele

Køb John Deere 4045 Industri Reservedele hos West Diesel, vi er distributør af John Deere i Danmark og vi leverer kun originale John Deere 4045 Industri reservedele. Sikre dig den bedste kvalitet og pålidelighed - Kontakt os og få et tilbud på dine John Deere 4045 Industri reservedele
Call for pricing

Original 4045 John Deere Reservedele

Du kan købe John Deere industri reservedele ved at kontakte os via telefon eller mail. Vi har alle John Deere industri reservedele på lager, og kan derfor tilbyde hurtig levering til dig. Vi sælger udelukkende originale reservedele til din John Deere motor.

Vi har leveret til utallige af virksomheder i flere forskellige brancher inklusiv offshore, shipping, Industri, Landbrug og fiskere over hele verden. West Diesel har hovedkontor i Danmark, hvor vi er en af de førende leverandører og har leveret til tusindvis af tilfredse kunder.

Pålidelige John Deere reservedele

Pålideligheden og kvaliteten fra John Deere viser sig virkelig i det lange løb. Originale reservedele fra John Deere sikrer dig langtidsholdbare komponenter, der passer perfekt til lige din motor model. Originale reservedele fra John Deere er en vigtig investering, for dem der ønsker komponenter af den højeste kvalitet. 

John Deere 4045 Motor

Motorene fåes indenfor følgende ydeevner 60-168 kW (80-225 HK).
4045-serien til industri er en 4,5 liters 4-cylindret motor-serie med elektronisk brændstofstyring.

Se John Deere 4045 industri motor her:


John Deere 4045 Marine (se alle varianter her)
John Deere 4045 Industri (se alle varianter her)

 

Se komplet overblik over John Deere Reservedele hos West Diesel her