Nanni 2.10

Det kan være svært at finde præcis den reservedel du skal bruge, derfor har vi et link til reservedelskataloget, hvor I kan slå de dertilhørende varenumre op i vores søgefelt øverst på siden:

Reservedelskatalog N2.10 

Her finder du alle Nanni 2.10 reservedele. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, skal du ikke tøve med at kontakte os. Nanni 2.10 er den mindste motor vi forhandler der leverer 10 HK. West Diesel kan konfigurere din nanni motor til netop dit behov. Med en Nanni motor er der stor mulighed for tilføjelse af optioner.

Nanni Diesel har indgået et stærkt partnerskab med Kubota. Kubota-motorer er kendt for deres robuste design, store pålidelighed og fremragende levetid. Avancerede teknologier, der anvendes af Kubota på deres nyeste generation motorer, er også ansat i vores N2.10.

Miljø-Tri Vortex-forbrændingssystem (E-TVCS)

N2.10 er udstyret med E-TVCS forbrændings- og indsprøjtningssystem, der reducerer partikelemissioner og røg betydeligt, samtidig med at brændstofeffektiviteten dramatisk forbedres.

Komfort

N2.10 er en 2-cylindret motor med lav hastighed på 3000 omdr./min. Og optimeret svinghjul, der sikrer fremragende komfort med hensyn til lyd og vibrationsniveauer. Motoren producerer betydelig kraft og højt drejningsmoment ved lave omdr./min. En valgfri kedel kan let tilsluttes til varmeveksleren.

Sparer plads og vægt

Spar plads, dimensionerne på N2.10 er næsten identiske med 1-cylindrede motorer i konkurrencen uden en varmeveksler. Dens lave vægt gør det let at installere det i små motorbåde og små racing sejlbåde eller cruising både. Også designet af motorophængene og udstødningssystemet gør det nemt at vedligeholde din båd.

Beskyttelse af miljøet

Motoren overholder de strengeste emissionsregler i verden: RCD 2013/53 / EU BSO2.

Sorter efter
Vis per side

Service kit 200T, N2.10

679,00 kr. inkl. moms

Vandpumpe reparationssæt

457,50 kr. inkl. moms

Impelpumpe

2.148,79 kr. inkl. moms

Accelerator - reservedele til nanni N2.10

Her finder du alle reservedele til din Nanni 2.10 - Standard engine accelerator reservedele
0,00 kr. inkl. moms

Alternator reservedele til nanni N2.10

Her finder du alle reservedele til din Nanni 2.10 alternator
0,00 kr. inkl. moms

Camshaft injection pump - reservedele til nanni N2.10

Her finder du alle reservedele til din Nanni 2.10 - Camshaft injection pump
0,00 kr. inkl. moms